miercuri, 30 mai 2018

Cum Accesam Rapid Abundenta

         Noi cu totii ne dorim Abundenta pentru ca este cel mai natural lucru posibil pe planeta aceasta, toti credem in adancul sufletul ca meritam acest lucru.

      Este in structura noastra cea mai intima sa avem tot ce ne trebuie, 
este dreptul nostru cu care ne nastem!

      Solutia noastra sta in descoperirea acelor “secrete” care zac in mintea noastra, este descoperirea misiunii noastre, drumul nostru in viata care ne elibereaza.

      O solutie pentru misiunea noastra este cunoasterea propriei persoane, interactiunea cu natura, interactiunea cu noile tehnologii si deopotriva cu lucrurile traditionale.

      O alta solutie pot si relatiile umane si aici "steaua" lor este relatia cu familia, cea pe care ne-o construim noi sau cea mostenita (cu parintii) sau o relatie sanatoasa cu ambele daca e posibil. Alegerea este a noastra...

      Un cuvant puternic este Curiozitatea, el ne poate ajuta sa ne dezvoltam. Ce lucru ma face curios in prezent, in momentul acesta? Ne gasim adesea facand lucruri care starnesc curiozitatea. Sunt multi autori care zic "fii copil din nou", cred ca se refera strict la pastrarea starii de curiozitate. Imi place sa fac in fiecare zi cel putin un lucru care sa-mi starneasca curiozitatea. Trebuie sa recunoastem ca este o provocare, rutina poate fi "robinetul" fluxului de idei.

      Unii dintre noi facem asta in concediu, alegem destinatii cat mai interesante, vrem sa facem totul cat mai interesant. Dar concediile departe sunt costisitoare si credeti-ma ca am vazut oameni care si-au pus speranta intr-o relaxare profunda in vacante si i-am revazut cu o dezamagire in ochi, semn ca relaxarea a fost de suprafata. Dar oricum raman o solutie provizorie de succes.

      Interactiunile cu alte culturi, forme de relief, practic orice care evidentiaza perspective noi inspiratoare, mai ales daca acestea produc entuziasm, pentru ca toti vrem si altceva decat cititul si navigarea pe net, dar si acestea au partea lor importanta in satisfacerea curiozitatii sau informarii.

      Suntem in jur de 7,3 miliarde de oameni pe Pamant ca sa invatam unii de la altii, tu imi explici in domeniul tau care-ti face maxima placere, iti starneste curiozitatea, te dezvolta  si eu ti-l explic pe al meu. Daca nu mi-l cunosc inca pe al meu, ma dezvolt cu rabdare, e cel mai bun lucru pe care-l pot face in viata mea.

      Diferenta dintre mine cel de acum si mine cel de acum cativa ani, este ca stiu mai multe despre potentialul meu, despre interactiunile, comunicarile, iubirile, increderea, respectul, relatiile, inspiratiile, curiozitatile, adevarurile mele. Viata mea nu a fost niciodata mai buna, si chiar in caz contrar, as face orice mi se pare creativ care imi starneste curiozitatea si care eventual face bine si celor din jur..., daca e creativitate sigur va produce bine peste tot.

      Potentialul nostru cel mai mare este ca ne putem dezvolta macar de vreo zece ori mai mult, ne putem cunoaste mai bine, putem sa ne dezvoltam ajutandu-ne reciproc si asta ne arata ca suntem clar pe drumul cel bun.

      Ne putem alege oamenii cu acelasi ritm de dezvoltare ca al nostru, pentru a ne incuraja reciproc,  abundenta este un dar inscris in noi, il regasim si il integram in viata noastra din fiecare zi. Astfel el capata forma si isi mareste impactul asupra lumii noastre, cuvintele si actiunile noastre sunt invaluite in curiozitati satisfacute. Sacrificiile devin acum reinventari si sursele noi de inspiratie dizolva suferintele vechi.

      Cautam permanent interactiuni si abordari noi! E doar un stil de viata mai usor, mai simplu si mai interesant...


      Daca ti-a placut articolul sau daca vrei noutati de la mine, te poti abona pe email aici