vineri, 25 martie 2016

Cum Sa Obtinem Stabilitate si Cum Sa Facem Schimbari Productive

        Singura constanta din viata mea este…e greu de exprimat in cuvinte, si e cam dificil de a vedea ce e dincolo de familie, de prieteni, de casa, de masina si altele cu care ma inconjor zilnic.

        Dar daca ar trebui sa gasesc ceva dincolo de toate acestea cu care sa ma inconjor in fiecare secunda, atunci ma gandesc serios in ce ma ancorez, ce pot “lua” cu mine in mintea mea, sa pot “respira” toata ziua? Foarte pragmatic, cum imi gasesc echilibrul? Multi ar zice in mine insumi, in spiritul meu, altii ar zice in instinctele mele care sunt cel mai bine inradacinate in mine ca urmare a sutelor de mii sau milioanelor de ani de “sedere”si “gazduire” in corpurile noastre.

        Dupa parerea mea, ancorarea cea mai puternica este in schimbarea si imbunatatirea mea continua, in PROCESUL schimbarii si perfectionarii mele personale. Dar asta imi poate induce o stare de anxietate pentru ca ma intreb vrand-nevrand: dar nu e obositor sa alergi dupa schimbare nonstop atata vreme cat eu imi doresc stabilitate si constanta? Si apoi schimbarea poate fi si in rau, nu mai bine conserv ceea ce am deja?


        Adevarul e ca sunt obisnuit sa nu risc ceea ce am deja si doar confortul material doresc sa-l imbunatesc la maxim. Cand dobandesc acest confort material, asta daca am puterea sa-l „ating”, totusi simt ca imi lipseste ceva mult mai profund si ma gandesc la PROCESUL, MECANISMUL schimbarii interioare.

        Procesul de schimbare interioara si ca satelit si cea exterioara, este un lucru complex si foarte satisfacator odata stapanit, si un specialist autentic in dezvoltare personala sau un “antrenor de stil de viata” poate ajuta mult de tot. Sper din toata inima sa-l gasesti cand ai nevoie de el...


        Daca ti-a placut articolul sau daca vrei noutati de la mine, te poti abona pe email aici