vineri, 25 martie 2016

Cum Folosim Complet Comunicarea

          Comunicarea este continua si ia multe forme, pana si respiratia este o forma aparte de comunicare.

       Comunicarea se produce pe mai multe planuri, iar cea mai puternica dintre toate este cea cu mine insumi, urmata indeaproape de cea cu partenerul de viata, de cea cu restul familiei, prietenii cei mai apropiati si confidentii, cu mentorii si cei care ma admira, animalele de companie, amicii si adauga si tu in lista aceasta, te rog...

       Comunicarea ia forma atingerii fizice, fara de care nu poate nimeni trai, se matamorfozeaza in intelegere sau si mai puternic in iubire. Iubirea este si ea un cuvant puternic in mintea mea, o forma complexa si speciala de comunicare.

       Pentru mine in varful piramidei sta COMUNICAREA, unde ea troneaza si se lasa purtata direct catre si dinspre toate fiintele vii uneori mai eficace prin tehnologia moderna.

       Cand sunt singur, comunic cu mine, cand vreau sa schimb “interlocutorul” gasesc multe variante si interactionez cu prietenii si cunoscutii si chiar cu strainii de pe strada.

       Boala este o forma de comunicare prin care corpul imi transmite ca ceva sau cineva, si chiar eu insumi, ii facem rau.

       Vantul, ploaia, stelele, cutremurele, incendiile imi comunica ca exista energie de tip material.

       Gandurile si emotiile imi comunica ca a venit timpul actiunii actualizate prin proactivitate.

       Comunicarea inseamna bogatia pe care o vad materializata la inceputul vietii in bani, dar cu timpul valorizez mai presus de orice comunicarea si banii devin doar un indicator destul de important, dar printre multe altele, al modului meu de comunicare.

       Comunicarea este fluida ca si apa, ia forma comportamentului meu, acesta din urma imi conduce viata, viata mea merge pe un anumit drum, drumul se bifurca sau se inchide, caz in care ma intorc, imi adun energiile la cea mai importanta intersectie pe care o revad, aleg alt drum, merg inainte si mai hotarat, identificat cu noul meu comportament care se concentreaza intr-un fascicol si mai puternic, o forma sublima de comunicare.

       Comunicare si iar comunicare, cel mai puternic cuvant dintotdeauna si pentru totdeauna...

       Daca ti-a placut articolul sau daca vrei noutati de la mine, te poti abona pe email aici